«Приборкувачка драконів»: у Києві пройшло дитяче свято на честь прем'єри найяскравішої анімації сезону

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

«Приборкувачка драконів»: у Києві пройшло дитяче свято на честь прем'єри найяскравішої анімації сезону
«Приборкувачка драконів»: у Києві пройшло дитяче свято на честь прем'єри найяскравішої анімації сезону
Adastra Cinema

6 квітня у кінотеатрі Multiplex (ТРЦ Lavina Mall) пройшов допрем'єрний показ мультфільму «Приборкувачка драконів». На честь події для маленьких глядачів було організовано свято з тематичними розвагами й подарунками.

Читайте такожХто знає: дивитися 2 випуск онлайн (ефір від 26.03.2024)
Свято було організовано за підтримкою партнерів: агенції дитячих розваг WOW Party, дитячого інтернет-магазину «Антошка» та парку розваг Galaxy.  Інформаційну підтримку заходу надав найбільший сімейний портал країни – kolobok.ua та легендарний ресурс – tv.ua.

Гостями свята стали зіркові блогерки та щасливі матусі: Оксана Андрієць, Тетяна Шкабуріна, stasia_sh, Анна Малиновська, Аліна Гомон, Ліка Леонова, Марина Теплова та акторка Олена Світлицька. 

Стрічка розповідає про стародавній Китай, де дракони колись були друзями людей, але жадібність занапастила їхній союз, і на цих чарівних істот почалося полювання. Через роки у віддаленій фортеці молода дівчинка Пін заводить дружбу зі справжнім драконом, рятує його від злого хазяїна та відправляється разом з ним в епічну подорож Піднебесною. У цій небезпечній подорожі Пін знаходить спосіб розкрити свою силу та усвідомлює, що саме вона і є справжньою Приборкувачкою драконів. 

Майбутній анімаційний хіт став адаптацією першої книги австралійської письменниці Керол Вілкінсон з однойменною назвою – «Приборкувачка драконів». Книга вийшла  2003 року, розійшлася мільйонними тиражами та отримала численні нагороди, зокрема: Aurealis Awards, «Дитяча книга року», Австралійська літературна премія KOALA. Сама авторка особисто адаптувала сюжет для створення екранізації. 

Режисерами стрічки виступили Сальвадор Сімо, який брав участь у створенні таких культових проєктів, як «Пасажири», «Людина-вовк», та «Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок» та Цзяньпін Лі.

Участь у створенні анімації взяли такі відомі студії, як Base FX («Чорна пантера: Ваканда назавжди», «Аквамен», «Тор: Любов та грім», «Валеріан та місто тисячі планет») та Ilion Animation Studios («Удача», «Парк розваг», «Планета 51»). 

На великі екрани пригодницька анімація «Приборкувачка драконів» вийде 11 квітня 2024 року. 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK