Даша Астафʼєва стала ведучою шоу «Хто знає?» на Новому каналі

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Даша Астафʼєва стала ведучою шоу «Хто знає?» на Новому каналі
Даша Астафʼєва стала ведучою шоу «Хто знає?» на Новому каналі
Пресслужба Нового каналу

Компанію Даші Астафʼєвій в новій грі «Хто знає?» складуть капітани команд Володимир Дантес і Фіма Константиновський. Премʼєра проєкту – навесні 2024-го на Новому каналі.

Читайте такожДаша Квіткова розповіла про особливий ритуал із сином
12 запитань, дві команди, одна ведуча, інтелектуальний азарт і трішки удачі – що може обʼєднувати це все? Неповторне квіз-шоу «Хто знає?» на Новому каналі! Зовсім скоро Starlight Production почне знімати проєкт, якому немає аналогів в Україні. А поки Новий канал дізнався залаштункові подробиці й готовий поділитися з вами.

Трохи про правила квіз-шоу. У «Хто знає?» беруть участь дві команди, які складаються з двох учасників – незмінного капітана й зіркового гостя. Модераторкою телегри є ведуча. На екрані в студії демонструються 12 секторів, на кожному – запитання на певну тематику. Команди мають обрати одну відповідь із трьох варіантів. Після цього в студії показують відеопідтвердження правильної. Якщо команда вгадала, то заробляє гроші. Переможцями квіз-шоу стають учасники, які накопичать найбільшу суму. Ці гроші йдуть на донати.

«Хто знає?» – це адаптація успішного формату Who Knew (дистрибутор формату – Fremantle), який бере початок від оригінальної німецької версії квіз-шоу Wer weiß denn sowas? Професійна команда консультантів формату допомогла нам перейняти цікаві фішки з кожної країни, де вже адаптували проєкт. І, звісно ж, ми внесли дещо своє. Наприклад, у нас переможці забиратимуть подарунок за ерудованість, який передаватиметься капітану щотижня. Але ми підготували класні презенти і для команди аутсайдерів, – з усмішкою ділиться керівник проєкту «Хто знає?» Максим Пастухов.

Шоу «Хто знає?» на Новому каналі / Пресслужба Нового каналу

Під час кастингу ретельно відбирали з багатьох охочих тих, хто ідеально підійде на роль капітанів і ведучого.

Мені та виконавчому продюсеру Дімі Виноградову навіть довелося попрацювати статистами: через повітряну тривогу актори, які мали виконати роль зіркових гостей у студії, не змогли приїхати, – розповідає Максим Пастухов. – Та нам вдалося обрати найкраще тріо: капітанами команд стали Вова Дантес і Фіма Константиновський, а ведучою – Даша Астафʼєва. Впевнений, що наша версія проєкту вийде значно веселішою, ніж оригінальна. Адже в нас сексуального інтелекту додасть Даша, а неординарного гумору – Фіма і Вова.

Даша Астафʼєва / Пресслужба Нового каналу

Для Даші Астафʼєвої роль ведучої в подібному шоу стане першою. Однак вона впевнена: «Хто знає?» вийде в топи.

Майбутній досвід мене трохи лякає. Однак я готова до нових відчуттів! Цей проєкт для мене дуже цікавий і важливий. І впевнена, що зможу заохотити глядачів розвиватися і ставати розумнішими. Зоре світова на варті знань! – усміхається Даша Астафʼєва. – А ще я обожнюю Фіму та Вову, бо цих двох розумничків вирізняє почуття гумору та людяність. Тож шоу «Хто знає?» буде топ.

Карʼєра Володимира Дантеса свого часу розпочалася саме з проєкту Нового каналу «Фабрика зірок».

У мене було дуже багато шансів знову повернутися на Новий канал, але якось не складалося. Зараз розумію, що хотілося б затриматися тут довше, аби разом розвиватися і ставати ще крутішими, сильнішими, – каже Вова Дантес. – Колеги по «Хто знає?» для мене, як і я для них, не зірки, а, насамперед, класні друзі. Мені комфортно з Дашею і Фімою, тож, думаю, глядачі відчують наш душевний домашній конект.

Володимир Дантес / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожДаша Петрожицька розповіла про партнерів, з якими грала любов
Фіма Константиновський увірвався одразу в два проєкти Нового каналу після тривалої перерви. І обидва вони – класні квіз-шоу! Одне з них – «Поле» – вже відзняте й готується до прем’єри 7 березня о 20:00.

Важко порівнювати «Поле» і «Хто знає?» Бо в «Полі» я ведучий і, так би мовити, один проти всіх. Під час зйомок мав керувати натовпом учасників, тримати все під контролем, – ділиться Фіма Константиновський. – А «Хто знає?» – це ще один крутий проєкт, у якому мені як людині, яка любить імпровізувати й розганяти жарти, буде легше. До того ж,дуже хочеться виграти в Дантеса (усміхається). Обʼєднує «Поле» і «Хто знає?» те, що під час перегляду можна як посміятися, так і дізнатися щось нове!

Фіма Константиновський / Пресслужба Нового каналу

Навесні провітрити голову з Дашою Астафʼєвою, Фімою Константиновським і Вовою Дантесом можна буде в шоу «Хто знає?» Весна покаже, хто грає, а хто знає!


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK