Фіма Константиновський розповів про життя з батьком на початку війни

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Фіма Константиновський розповів про життя з батьком на початку війни
Ведучий Фіма Константиновський
Пресслужба Нового каналу

Після повномасштабного вторгнення ведучий проєкту «Поле», капітан команди в «Хто знає?» Фіма Константиновський повернувся до рідного Дніпра.

Читайте також«Хто знає?»: стали відомі перші подробиці зйомок квіз-шоу
24 лютого 2022 року… Ця дата досі тригерить і навіює неприємні спогади, які хотілося б стерти з памʼяті. За два роки ми адаптувалися до повітряних тривог, зробили донати щоденною звичкою, а нашими супергероями стали не персонажі Marvel, а українські захисники й захисниці. Чи памʼятаєте початок великої війни? Багато хто зібрав речі й одразу вирушив до близьких, адже разом не так страшно. 

Ведучий проєкту «Поле», капітан команди в «Хто знає?» (Новий канал) Фіма Константиновський повернувся до рідного Дніпра через кілька днів після повномасштабного вторгнення. Його мама та 16-річний брат виїхали за кордон, тож тривалий час комік жив удвох із татом.

Мені було цікаво, як уживуться вдвох дорослий син і батько. Це виглядало, як спіноф (усміхається). От виходив серіал, де ми живемо вчотирьох із мамою, татом і братом, все було добре. А потім минули роки, і нам показують, як склалася доля сина і батька в новому сезоні, як їм жилося разом. Я боявся, що буде ніяково. Пригадував одну зі сцен «Друзів», коли Рос і хлопець Фібі залишилися вдвох, а їм не було про що говорити. І після цього вони зрозуміли, що ніколи не будуть проводити час разом. Тому хвилювався, що буде так само. Але цей період виявився дуже крутим, хоч і страшним, – пригадує Фіма. – Я люблю тата. Він з тих, хто не говорить, а просто робить. Може, якось не так проявляє свої емоції, але знаю: батько безмежно любить мене, як і я його.

Фіма Константиновський з батьками / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожСеріали «Голова» та «Зв’язок» номінували на Премію Гільдії сценаристів України
У перші місяці великого вторгнення Фіма думав, що більше ніколи не побачить сімʼю в повному складі й не повернеться в гумор. До того ж мав із батьком незручну розмову.

Я сказав йому: «В мене закінчилися гроші. Мабуть, потрібно повертатися в Київ, крутитися, щось вигадувати». Це тупа ситуація, коли тобі більше 30 років, а в тебе з батьком розмова на таку тему. Але він відповів: «Якщо хочеш приносити користь тут, то давай буду допомагати тобі. Просто закривати твої потреби, щоб ти не шукав роботу десь». І я неймовірно вдячний йому за це, – додає ведучий.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK