POSITIFF записав джингл для проєкту «Хто знає?»

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

POSITIFF записав джингл для проєкту «Хто знає?»
Співак POSITIFF
Пресслужба Нового каналу

Премʼєра квіз-шоу «Хто знає?», для якого співак створив саундтрек, вже 19 березня о 20:00.

Читайте такожЛеся Нікітюк розповіла про учасників «Розсміши коміка по-новому»
Стильну студію і небанальні раунди нового шоу «Хто знає?» підготували, зіркові команди на чолі з Вовою Дантесом і Фімою Константиновським підібрали, ідеальну на роль ведучої-модераторки Дашу Астафʼєву знайшли. Залишився лише ефектний джингл, який точно запамʼятається глядачам Нового каналу. Це завдання доручили співаку та автору пісень POSITIFF. Він не лише записав джингл, а й взяв участь в одному з випусків квіз-шоу. 

За лаштунками зйомок «Хто знає?», премʼєра якого відбудеться 19 березня о 20:00, музикант поділився деталями створення саундтреку.

До мене звернувся продюсер проєкту Нового каналу і запропонував створити прикольний індивідуальний джингл для квіз-шоу «Хто знає?» Мені розповіли деталі формату: хто ведуча, капітани команд, які студія та стилістика. Потрібно було зробити динамічний фановий трек, який буде запамʼятовуватися і «качати». У мене одразу народилася ідея, яким має бути джингл, аби він пасував загальній атмосфері шоу, – каже POSITIFF. – Записали швидко та з задоволенням. За хук (частину пісні, яка виділяється і особливо подобається слухачеві. – Прим. ред.) взяв назву проєкту. А в кінці зробив невелику кричалку зі слогану «Хто вгадає, а хто знає?»

Володимир Дантес та POSITIFF / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожДаша Астафʼєва розповіла про памʼятні моменти з новим бойфрендом
POSITIFF зазначив, що музика в фільмах чи виставах відіграє для нього велику роль.

Вона потрібна для того, щоб додати фарб і емоцій у картину. Приміром, сцена, яка ще не озвучена, відгукнеться мені менше, ніж та, яку обіграли музично, – пояснює співак. – Взагалі я великий мрійник. Все, що роблю зараз у сольній карʼєрі, і є моєю мрією. За останні два роки створив багато саундтреків до благодійних акцій і кілька джинглів для шоу. Наразі хотів би написати саундтрек або стати саундпродюсером фільму чи серіалу. Будь-якого жанру! Я вчився на театральному факультеті, тому знаю, як поєднувати музику з акторським мистецтвом.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK